Kanalizáciu pre Chminianske Jakubovany postaví košická firma HS HSV

12.10.2009 Prešov

Bratislava 12. októbra (TASR) - Kanalizáciu a čistiareň odpadových vôd (ČOV) pre obec Chminianske Jakubovany v okrese Prešov postaví spoločnosť HS HSV, s.r.o. , Košice.
Predmetom víťazného verejného obstarávania v celkovej konečnej sume 3,66 milióna eur (110,26 milióna Sk) bez DPH je vypracovanie projektovej dokumentácie a vykonanie stavebných prác na stavbe obecnej kanalizácie a ČOV v obci Chminianske Jakubovany. Vyplýva to z informácií zverejnených vo Vestníku verejného obstarávania.
Verejný obstarávateľ uzatvoril zmluvu s dodávateľskou spoločnosťou 2. októbra tohto roku, pričom do tendra prijal dve ponuky. Kanalizačný projekt sa bude financovať z fondov EÚ, z operačného programu životného prostredia, osi Integrovaná ochrana a racionálne využívanie vôd.
HS HSV, s.r.o. , Košice je stavebná spoločnosť, ktorá vznikla v januári 2001. Zameriava sa nielen na výstavbu a rekonštrukcie priemyselných objektov a celkov, ale aj budovanie bytových, občianskych, vodohospodárskych a dopravných stavieb. V štruktúre výkonov je až 50 % výkonov zrealizovaných na priemyselných stavbách. Spoločnosť eviduje základné imanie v hodnote 0,33 milióna eur (1 milión Sk).
(1 EUR = 30,1260 SKK)
 

Vyberte región